top of page

  ZieLCADoooZ

Jouw Cadoo

We zijn wat we doen. Zo worden we wie we zijn 

Woorden van het hart verpakt als cadoo van de ziel

Soms gaan de dagen als vanzelf in Blijdschap, Harmonie &Plezier en soms lijkt het wel alsof je in een Berg omgeven bent die de deur naar buiten blokkeert en alle obstakels die er zijn laat zien zodat je alleen maar kan huilen en je gevoel de vrije loop kan laten gaan. Dit mag, moet zelfs om je plek, je eigen plek weer te vinden op Moeder Aarde, in jou, in je binnenste ik & je nieuwe ik die zich wilt laten zien. De onvrede, de onmacht maakt ruimte voor vrede, rust & kracht om weer controle te krijgenover je tranen.

Gewoon zijn wie je bent, hoe jij wilt omgaan met jouw pijn, jouw verdriet, jouw tranen in ongeloof, onmacht & in alles waar je geen woorden voor kan vinden.

Zielcadoooz

oonze Ziel schenkt ons via het gouden Inktlint woorden in dit Mooment


CadoooZ van de Ziel die zich aandienen via de stem des levens in bijzondere momenten en hoedanigheden die niet altijd welkom zijn in dat moment echter tijd en ziel hebben beslote​n om dit Cadoo kenbaar te maken en zich te laten zien zoals het bedoelt is vanuit de bron des levens.

De keuze is aan jou hoe om te gaan met dit geschenk, verpakt soms als een vreugdevol moment, als een eenzaam moment, als een verdrietig moment, als een blij & vrolijk moment, als een moment van ongeloof, van pijn & vooral van stilstaan en het niet willen voelen in het nu om de confrontatie van het leven niet uit te willen pakken. Laagje voor laagje mag je dit uitpakken op jouw manier, in jouw tempo zodat tijd je hoop en vertrouwen mag schenken om de volgende stap te zetten.


CadoooZ geschonken in liefde, puurheid, zuiverheid & vertrouwen om je mooie zelf te omhullen in het gouden licht des tijds 

om zich te laten zien zoals het bedoelt isZielenvraag cadoo​

Een BijZonder moment Cadoo – Zoektocht naar mezelf​


Er zijn momenten in het leven waarin je wilt wachten tot het perfecte moment zich aandient om de stap te zetten die je wilt of zelfs “moet” zetten van jezelf om de antwoorden in jouw Zoektocht des levens te vinden.

Echter tijd geeft aan wanneer het als het ware “perfect” is en dit voelt wellicht helemaal niet perfect, zelfs onmogelijk in dit moment. Een onverwachte wending in dit moment van je leven heeft je misschien doen stilstaan, doen verstijven om maar niet te hoeven denken aan deze stap in tijd. Echter Tijd laat je de keuze door de Fluiztering van je Ziel aan te horen en deze als een warme deken over je heen te leggen om te zien wat er gebeurd. Wat gebeurd er van binnen als je luistert naar je eigen Stem, dat ene stemmetje die je vaak hebt gehoord, maar geen tijd had of niet de juiste tijd nam in dit moment om er aandacht aan te schenken. Er is niemand op Moeder Aarde die jouw stappen, jouw unieke stappen kan zetten en jouw mooie talenten & ervaringen mag laten zien en delen zoals het bedoelt is vanuit de Bron der Liefde.

Open je hart en laat je Ziel de weg zien die voor jou nu nodig is om de volgende stappen te zetten.


Jouw Ziel verbonden met het gouden Inklint in tijdGeboorte & Kraamcadoo

Het oonzichtbare Masker Zichtbaar gemaakt in dit Mooment


De boodschapper als een Engel neergedaald in dit moment om zich aan te dienen als een Wonder des Tijds om zich te mogen laten zien in dit gezin, in deze omarming van Liefde &Gelukzaligheid.

Tijd heeft zich aangediend als een Bijzonder SterrenLicht binnen in jou en te laten schitteren als een uniek kristal die het gevoel geeft dat het je compleet heeft gemaakt in je Hart &Ziel.

Je Zielenboodschap heeft zich gevormd in dit moment als een glimlach op moeder aarde. moeder aarde als twee warme mooie armen geborgen in liefde & sereniteit.

Jouw armen, de veilige plek die dit wondertje altijd zal voelen, altijd zal delen en altijd zal uitdragen daar waar hij/zij is.De liefde die hij brengt is de liefde, de onvoorwaardelijke liefde  die dit moment omlijst als het mooiste Schilderij

Woorden als een gouden navelstreng verbonden in tijd om zich te laten zien in de Naam van dit WonderHuwelijk & Dankcadoo

De Sluier van Verbinding heeft zich beetje bij beetje laten zien achter de Maskers des Levens 

Tijd heeft je soms harde lessen laten zien waardoor je Hart als het ware een muur heeft gebouwd en de sleutel opgeborgen heeft op een plek waar je niet zomaar bij kon om maar niet te hoeven voelen en de pijn achter je te laten om de volgende stap te zetten. Alleen en soms in alle eenzaamheid dit pad te bewandelen deed je doen beseffen dat een kleine Sparkle van Hoop & Vertrouwen dat Lichtje laat zien en je weer kon openstellen voor de liefde. Liefde, de onvoorwaardelijke liefde die misschien een leegte in je hart achter liet en je Ziel deed verstoppen. Echter tijd heeft je vele mooie handvatten gegeven om al je emoties, gedragingen & patronen om te zetten in een manier waar jij vrede mee had, waardoor de liefde zich weer kon aandienen als een mooie warme zonnestraal op je gezicht waardoor de glimlach van het leven je weer vertrouwen & goede moed gaf om deze stap te mogen zetten in dit moment. Deze verbinding  in dit moment is een verbinding die jouw Sluier van het Leven heeft opgetild en jullie Hart en Ziel verbonden hebben om deze stap samen te mogen zetten.


Hoe mooi & bijzonder is het als deze onvoorwaardelijke liefde zich laat zien als een vlinder  die in een geschreven brief op Naam danst en dit moment omhuld in het gouden Inktlint in  Liefde & Geluk om deze dag vast te leggen in tijd

Verlies & Rouwcadoo

oontmaskering van de ziel

Tijd is je zielsmaatje &Tijd is je houvast daar tijd alles en niks zegt daar jij tijd mag omarmen in jouw moment.

Soms als tijd zich even op de achtergrond heeft gehouden zie je door de tranen van verdriet dat de tranen van vreugde zich beetje bij beetje aandienen om deze weg te vervagen in de heftigheid, in de leegte, in het gemis, in het ongeloof en eenzaamheid om een lach te toveren op je prachtig mond zodat je gezicht mag stralen en vele deuren zich mogen openen in de donkerte van het leven.  het heeft je tot Stilstand gebracht om dit stuk in pijn te mogen zien, te omarmen , te accepteren en te delen op jouw eigen manier in tranen van ongeloof, teleurstelling & in alles wie jij bent, in zoveel meer dat je geen woorden kon vinden om dit gevoel te omschrijven.

De pijn in je hart om te zetten in woorden, het gemis in je Ziel alsof een deel weggevaagd was van je Zijn, Doen & Laten om te zetten in iets tastbaars in dit moment om andere momenten weer te mogen zien, te delen, te voelen en vooral als een geschenk te mogen uitpakken wanneer je daar aan toe bent. Alles straalt in het ochtendgloren onder een bedje van bladeren die zich als tranen hebben laten zien, die opgedroogd zijn omdat er geen waren meer om te laten zien hoeveel pijn, verdriet, ongeloof en angst in je hart en ziel voelbaar was in dat ene moment in tijd die je deed verstijven en deed willen verstoppen om deze klok des tijds stil te zetten. Stap voor stap kom je er wel, een voet voor de ander.


Een geschreven Brief, in de schaduw des levens in een warme zonnestraal  verpakt & geschonken in dit momentDankbaarheidscadoo

Aandacht in Tastbare woorden omhuld in Liefde geschreven vanuit het Hart


Tastbare woorden in een geschreven brief die de Ziel je aanreikt als een bos prachtige bloemen in geur & kleuren pracht. Dankbaarheid is dat stukje Liefde, dat stukje in dit Moment wat je de ander kan schenken als een Cadoo van je Hart. Soms vergeten we in de waan van alle dag hoe mooi, bijzonder & waardevol JIJ bent voor de ander. Hoe mooi is het om deze woorden te schenken in het Nu zodat de ander zich geliefd, gehoord en gezien voelt in dit Moment.

Er zijn momenten in een ieders Leven waarin Tijd je doet ontkleuren en doet verstoppen als een egel in zijn holletje en de beer in zijn winterslaap om maar niet te hoeven voelen, zien en delen. Dankbaarheid laat zich zien en deelt je tranen. Deze tranen mogen de tranen van vreugde weer toelaten zodat jouw prachtige glimlach zich mag laten zien en deze je weer mag verwarmen als de warme zonnestralen die de natuur als een warme deken in de winter aanbiedt zodat de knopjes in de lente zich geborgen en veilig voelen om weer zichtbaar te mogen zijn.

Jouw mooie lach mag zich weer laten zien wanneer de natuur in jou dit aangeeft.


In tijden van weemoed, gemis & wanhoop kunnen weoorden je soms troost, steun bieden  om de dag door te komen 

& de deur naar je Hart openen

Woorden als lijm omhu​ld met een gouden lint van Liefde & Harmonie

In onze chaos des tijds, in deze snelle wereld, waar we op zoek zijn naar een passend klaar antwoord, vaak gedacht in vormen als geld, status & aanzien, lijkt het soms of we verstikken en ons geen kans geven om tijd oprechte aandacht & een luisterend oor te bieden om juist .in dit moment dat te doen wat nodig is. Soms verstikken we, kunnen we geen adem halen in dit moment en geven we onszelf niet de ruimte om even pas op de plaats te zetten en rust te nemen, af te wachten en te herstellen. We staan constant aan, we willen niets missen en we willen gelijk resultaat zien en de antwoorden om de volgende stap te zetten. Soms voelt het aan als een blackout, een kortsluiting, geen hartslag bijna te voelen alsof je hart is gestopt met kloppen & het bloed niet meer voelbaar is in je aderen. Dit kan een teken zijn dat je even moet wachten. 


Het is nog geen tijd. er wordt aan gewerkt.


Blijf geloven, blijf vertrouwen, hoe moeilijk ook als het lijkt alsof er niets gebeurd.  

Zoals de lente knopjes zich weer aandienen na een strenge winter zullen de dingen in hun ware verhouding zich aandienen als je even een stapje opzij zet en kijkt met de ogen van je ziel & tijd zijn werk laat doen in dit moment.Aanraking in tijd in dit moment

geniet van elke stap die je zet

bottom of page