top of page

Verlies & Rouw Cadoo

de eeuwige oontmaskering van de Ziel

Het Eeuwige Masker des Levens tussen Hemel & Aarde


Een Mooment van oongeloof, oonzekerheid & oonmacht doet jeStilstaan in dit oonverwachteLot des Levens

Maak gebruik van je kennis in jou en creëer een nieuwe Ik, die je mag delen in alle Liefde, in alles wie je bent, was en zal zijn.


Als je te snel rijdt of te langzaam heeft dat consequenties in het verkeer, zo kan het ook aanvoelen als jij je stappen te snel of te langzaam zet. 

Echter is het soms heel moeilijk & zwaar om je geduld te bewaren of juist wel die stap te zetten die door een omstandigheid in tijd ons 

aangereikt heeft in een onverwachts moment waarin alles waar je in geloofde in één keer wegvalt. Hetgeen waar je op vertrouwde als ongeloof bestempeld word, een onzeker gevoel brengt in je hele zijn of zelfs aanvoelt alsof er een mes in je hart is gezet in een onverwacht moment en dit al zijn tol eist als nooit tevoren.

We kennen allemaal eenzame en ongelooflijke heftige momenten waarin de tranen van gemis, ongeloof, pijn, verdriet zo intens aanwezig zijn dat deze tranen een overvloed aan gevoel, gedachten, emoties, twijfels meebrachten waarin we ons verloren & aangedaan voelden dat we stopten met ademhalen.  Het diepe geloof in het goede, het geloof in dat het goedkomt houdt ons soms staande en de warme zonnestralen doen hun best om de volgende dag zich te laten zien door de donkerte van de wolken heen om de warmte te mogen voelen en te mogen delen op dat moment.

Door deze stralen, door deze warmte werd mijn hart weer beetje opgewarmd, als het ware ontdooit en mijn Ziel zich achter de sluier van verdriet zich een stukje laat zien zoals het bedoelt was vanuit de bron des levens.

De tranen van verdriet, tranen van ongeloof, tranen van het grootste gemis, tranen van vreugde, tranen van geluk en alle tranen des levens heb je mogen voelen, mogen wegvegen en deze deed je voor een groot deel als het ware verstoppen voor het Nu, voor het gebeuren. Zij deden je stil  staan, verstijven in dit moment terwijl de wereld doordraaide. Alsof je na een rondje in de draaimolen van het leven welke een nieuw muntje nodig had om weer een rondje te draaien. Je muntjes zijn op, je weet niet of ze nog te verkrijgen zijn. 

Allerlei onzekerheden, allerlei vragen, allerlei gedachten, allerlei gevoelens poppen op alsof een vlinder zich heeft ontdaan van zijn winterjas en zich wilt laten zien in de ochtendzon om zich te nestelen op een heerlijke bloem om zich te vullen met het nectar des levens. 

Deze vlinder als boodschap in tijd. Je verdwaalt in het niets &  de stilte zegt alles

wil geen antwoorden uit het verleden maar kijk uit naar de antwoorden van de toekomst

"Ik had geen idee wat ik moest doen of waar ik moest beginnen"


Het vergt veel Moed om de eerste stap te zetten

Verlies & Rouw bij Kinderen

Dit Mo,ment behoeft zachtheid & duidelijkheid in een liefdevolle omarming in het Nu

Hoe ga je om met een intens heftige gebeurtenis waarbij steun & troost alleen,  soms tekortschieten om dit gevoel eer aan te doen 

bij dit immens groot gevoel & gemis.


Woorden bieden soms houvast als er geen andere mogelijkheid is. 

 woorden die je mogen bijstaan om het verdriet de juiste Klank & Kleur te geven aan jouw tranen

.

Boek over verliezen, missen en liefhebben

https://www.eenboomvolknuffels.nl/


Door de tranen van verdriet dienen zich de tranen van vreugde beetje bij beetje aan om deze weg te vervagen in de heftigheid, in de leegte, in het gemis, in het ongeloof en eenzaamheid om een lach te toveren op je prachtig mond zodat je gezicht mag stralen en vele deuren zich mogen openen in de donkerte van het leven.

bottom of page